Tic-Tac! Ești invitat la Ora Pământului!

By martie 26, 2019Ecologie

Tic-Tac! Ești invitat la Ora Pământului!

             Te-ai întrebat vreodată cât de multă energie ne oferă planeta pentru a putea trăi în condiții moderne? Ești recunoscător pentru condițiile și resursele de care binedispui? Ciulește urechile, avem o surpriză!

             Nu îți cerem decât să închizi toate aparatele electrice și lumina pentru o oră și să ni te alături în mansarda din complexul Belvedere Nou, cămin A7, etajul 7, în data de 30 martie 2019, pentru a ne juca și cânta la Ora Pământului. Când ceasul bate ora 20:00 , ne strângem și începe voia bună.

            Scopul evenimentului este de a spori conștientizarea efectelor poluării cauzate de stilul nostru de viață modern, de a reduce consumul de electricitate, dar și de a ne arăta recunoștința față de planeta noastră albastră pe fondul luminilor provenite din brățările fosforescente oferite cadou participanților.

             Anul acesta, noi te invităm să sărbătorești Ora Pământului și să te bucuri de amintirile frumoase și de joculețele surpriză. Dacă îți place să cânți vocal sau la un instrument muzical sau ești dornic de a lega noi prietenii, ești binevenit printre noi.

             Pentru mai multe detalii despre oră și muzică vizitează pagina de facebook, dăruiește-ne un like și participă la eveniment accesând linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/clubecotur/

https://www.facebook.com/events/571513820023670/

 

Lasă un răspuns