Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR desfășoară în această toamnă primul său proiect Erasmus+, în care vor fi implicați 30 de tineri proveniți din 5 țări europene: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Macedonia și România.

Proiectul se va desfășura în perioada 12 -20 septembrie în Lepșa, județul Vrancea și în București. Acesta a fost finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului Erasmus+.

În cadrul acestuia vor fi abordate teme precum: antreprenoriat, turism, comunicare și marketing digital.

În cadrul sesiunilor de workshop participanții vor explora istoria turismului, vor descoperi noi forme de turism și vor propune planuri de dezvoltare a turismului în țările lor, vor învăța să comunice eficient și să planifice o afacere, precum și promvarea acesteia prin intermediul canalelor de comunicare online.

Pe lângă workshopuri, participanții vor avea ocazia să descopere turismul montan și rural din zona Vrancea, cât și turismul urban în capitala României, București. De asemenea aceștia vor descoperi mai multe despre cultura și tradițiile celor 5 țări prin intermediul discuțiilor și prezentărilor dedicate acestora.