ECOTURiştii la Câmpina Open MTB

By septembrie 9, 2017Stiri

 Voluntarii Clubului de Turism şi Ecologie ECOTUR au participat pe 2 septembrie 2017 la evenimentul Câmpina Open MotorBike organizat de fundaţia Romanian Angel Appeal, în colaborare cu sponsorul nostru OMV-PETROM.

    Aşa cum ne-am obişnuit, noi, voluntarii ECOTUR am fost şi de această dată foarte matinali şi plini de voie bună. Am pornit la drum încrezători şi bucuroşi, ştiind că vom fi aşteptaţi cu braţele deschise de către organizatori.

     Odată ajunşi ne-am şi apucat de treabă,  bineînţeles după ce am cunoscut câţiva oameni noi. Obiectele pe care noi am decis să le confecţionăm au fost ramele foto, semne de carte şi suporturi pentru pixuri. Voluntarii OMV PETROM au fost foarte încântaţi să ne dea o mână de ajutor. Atât voluntarii cât şi participanţii din cadrul evenimentului erau foarte curioşi de obiectele pe care le-am confecţionat. Atmosfera a fost foarte plăcută, pentru că voluntarii erau receptivi, comunicativi şi dornici de a afla cum realizăm obiectele, muzica era foarte bună, mai ales atunci când a fost cântată live. Unii dintre participanţi au venit la atelier şi ne-au povestit experienţa lor în ceea ce priveşte obiectele handmade.

    Atelierul s-a desfăşurat foarte bine, pentru că, instinctiv  ne-am împărţit sarcinile, şi fiecare voluntar ştia ce are de făcut.

    După ce am făcut câte zece obiecte din fiecare, le-am expus pentru a putea fi văzute şi ulterior achiziţionate de participanţi. Un ECOTURist a fost ‘’agent comercial’’, explicând oamenilor cum am realizat obiectele, cum pot fi utilizate şi alte detalii pe care oamenii le cereau. În tot acest timp, restul ECOTURiştilor, împreună cu ceilalţi voluntari, confecţionau în continuare, curioşii fiind foarte încântaţi de ‘’procesul de producţie’’. Banii strânşi în urma vânzării obiectelor au fost donaţi pentru copiii care suferă de autism.

    

La sfârşit, ne-am bucurat pentru că am reuşit să realizăm nişte obiecte foarte frumoase, obţinute din materiale reciclabile, iar mai mult decât atât am fost fericiti ştiind că activitatea noastră a contribuit la acţiunea caritabilă pe care organizatorii de la Romanian Angel Appeal au desfăşurat-o.

    Rămâneţi alături de noi, ECOTURiştii vor reveni cu noi aventuri!

Lasă un răspuns