Copac organizational

Departamentul Facem totul creativ

Departamentul de Marketing creează și promovează  imaginea organizației în exterior, prin formarea și consolidarea unor legături cu partenerii media, implicându-se activ  atât  în realizarea materialelor promoționale aferente proiectelor organizației, cât și în conceperea unor campanii de informare/promovare a acestora. De asemenea, departamentul gestionează și activitatea online a Clubului, asigurând astfel pe plan intern resursele necesare unei bune desfășurări a activității.

Departamentul Sunt tot timpul în sufletul tău

Departamentul Resurse umane dezvoltă cultura organizației fiind activ implicat în susținerea membrilor în procesele de adaptare, motivare și dezvoltare personală. Coordonând activitățile de recrutare, membrii departamentului urmăresc integrarea valorilor organizației în fiecare acțiune întreprinsă.

Departamentul De noi nu scăpați…

Departamentul de Vânzări este punctul comun dintre Club și sponsorii noștri. Membrii acestui departament sunt cei care fac posibilă implementarea proiectelor organizației, atât prin intermediul mapelor de fundraising, cât și prin intermediul negocierilor de tipul Win-Win.

Departamentul Noi vrem mai mult din orice și de la oricine!

Departamentul Dezvoltare Organizațională interactionează cu studenții pentru a afla nevoile acestora în scopul îmbunătățirii proiectelor actuale și generarea unora noi.Pe tot parcursul anului menținem legătura cu ONG-urile partenere, cu alumnii și cu  foștii participanți în proiecte.