Proiectul “ecoTUR pentru hârtie“  al Clubului de Turism şi Ecologie ECOTUR  reuneste o echipa dinamica,creativa care-si aliniaza ideile pentru atingerea obiectivelor: educarea și informarea studenților în ceea ce privește reciclarea,dar și refolosirea hârtiei adunate în sesiune.
Astfel,proiectul vizează și o campanie de educare susținută de un atelier de reciclare creativă și de un atelier de educare,având în centru cei 3R: redu,refoloseste,recicleaza.
Impactul este unul pozitiv, studenții sunt receptivi ,iar prin această interacțiune se formează un comportament responsabil,conștient,eco-civic.
Cu sprijinul sponsorilor nostri, ECDL România si EcoRom Ambalaje , ediția trecută am reuşit să adunăm peste o tonă de hârtie și ca în fiecare an ne propunem să depășim cantitatea strânsă anterior.

Ediția aceasta, voluntarii ECOTUR au următorul „program”:

6 februarie 2017 – Agronomie (Ora 17:00)

7 februarie 2017 – Tei (Ora 17:00)

8 februarie 2017 – Belvedere (Ora 17:00)

9 februarie 2017 -Moxa (Ora 17:00)       

Reciclează, chiar contează!

Regulament tombola

Tombola “Premii pentru Ecostudenți ” este organizată de Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR, în cadrul proiectul “ecoTUR pentru hârtie”, cu sediul în str. Frumoasei, nr 31, etaj 1, sală 22, Bucuresti, România, e-mail info@club-ecotur.ro.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții:

 1. Tombola “Premii pentru Ecostudenți ” este organizată de Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR, în cadrul proiectul “ecoTUR pentru  hârtie”, cu sediul în str. Frumoasei, nr 31, etaj 1, sală 22, Bucuresti, România, e-mail info@club-ecotur.ro.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții.

 1. Locul de desfășurare al concursului

Concursul se desfășoară pe pagina de facebook Club Ecotur (facebook.com/clubecotur ).  Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com

 1.    Perioada de desfășurare a concursului

Tombola  se desfășoară în perioada 6 februarie-15 februarie.

Vor fi desemnați primii 15 câștigători, prin tragere la sorți.

Rezultatele vor fi afișate pe data de 15 februarie, pe pagina de facebook: facebook.com/clubecotur . De asemenea, participanții câștigători vor primi un mail de înștiințare din partea Club ECOTUR.

 1.     Înscrierea la concurs

Concursul”Premii pentru ecostudenti” se desfășoară pe pagina de facebook: facebook.com/clubecotur .

Pentru a participa , participanții trebuie :

-să completeze fișa de înscriere pe data de 6, 7, 8 respectiv 9 februarie. Fișa va cuprinde numele participantului, adresa de mail, numărul de telefon și căminul unde s-a făcut înscrierea.

-Să dețină un cont de utilizator pe site-ul facebook.com

Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs că o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

 1. Dreptul de participare:

Poate participa la această tombolă orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie și care este student în perioada desfășurării tombolei. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare.

 1. Desemnarea câștigătorilor:

Vor fi desemnați primii 15 participanți care vor fi aleși prin programul random.org. Extragerea va fi filmată și va apărea pe pagina de facebook, dar și pe site-ul organizației.

Rezultatele concursului vor fi afișate pe data de 15 februarie 2017  pe pagina Facebook Club Ecotur și pe site. De asemenea, participanții câștigători  vor primi un mesaj de înștiințare pe mail  din partea ECOTUR  și / sau vor fi contactați telefonic în maxim 24h de la afișarea rezultatelor.

Dacă persoanele declarate câștigătoare  nu își revendică premiile (nu raspund telefonic / e-mail)în termen de maximum 7 zile de la data afișării rezultatului concursului, premiile  câștigate de persoanele în cauză  se vor redirecționa către persoanele care vor fi selectate în urma unei noi extrageri.

 1. Premii:

În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nicio situație, cedarea premiului câstigat către unul sau mai mulți terti.

Premiile vor fi acordate celor 15  castigători sub condiția ca aceștia să nu fie descalificați ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

 1. Protectia datelor personale:

Organizatorul nu are ca scop strângerea și utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant iși dă acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la:

 • Colectarea si prelucrarea de către Organizator a informațiilor privind contul adresei de e-mail pe care candidații o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum și a datelor oferite cu acest scop. Câștigătorii iși dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi : nume/ prenume, nr de telefon, adresa e-mail, etc. și a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;
 • Stocarea acestor date și prelucrarea lor și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclamă, marketing și publicitate.
 • Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale câștigătorilor și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.
 1. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul  www.club-ecotur.ro ,dar și pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/clubecotur.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

 1. Contact:

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresați echipei de organizare: info@club-ecotur.ro