Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese

By martie 10, 2015Blog, Studentie

„Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese” – un dicton după care toți studenții conștiincioși se ghidează de-a lungul anului universitar.

a

Fie că ai de învățat, de scris sau că ești în sesiune și ai examen a doua zi, întotdeauna se găsește timp pentru o pauză de relaxare, un film, o ieșeală la bere cu prietenii sau în club. Procrastinarea devine astfel o stare generală, un fel de a fi, ce să mai, un stil de viață.

Acum două săptămâni a început cel de-al doilea semestru de facultate. După o vacanță bine meritată, toți studenții ne-am adunat care de pe unde am fost plecați și ne-am întors cu chef de „treabă”. Și cum să începi facultatea mai bine dacă nu cu o petrecere? Așa că membrii ECOTUR, ASCIG și AEGEE au organizat împreună un “Back to School Party” în cinstea copiilor studioși de la ASE! Petrecerea a început de cu seară în El Dictador, iar studenții eminenți nu au întârziat să apară. Muzică, dans, energie și, cel mai important, prețuri studențești ca să țină spiritele aprinse până dimineața. Unii mai puși pe treabă, au stat pe lângă bar, să îl păzească, alții, mai îndrăzneți, s-au urcat direct pe el. Și dă-i, și luptă și dă-i, și luptă! Încă o melodie, încă un dans. Hai, încă un pahar, încă o melodie… Nimeni nu s-a lăsat mai prejos!

Și când au simțit că îi dor picioarele de la atâta dans și mâinile de la atâtea shoturi, cu priviri limpezi și cu pași agale, studenții noștri conștiincioși au pornit încetinel spre casă, cu soarele de dimineață în față.

Of, că grea-i viața de student…Dar după cum spune şi un bine cunoscut quote “Party hard, make mistakes, laugh endlessly. Do things you’re afraid to do. After all, you’re only young once”.

Lasă un răspuns