Magia se întâmplă…

By decembrie 18, 2019Turism

Crăciunul vine repede și încă nu ți-ai scris listele? Cele de cadouri, de călătorit, de evenimente la care să dai cu zâmbetul pe buze și căldură “Join”? Ei, bine, timpul este scurt așa că ECOTUR îți sare în ajutor.Ne-am gândit că cel mai frumos loc unde sărbătorile pur și simplu miros, arată și se simt că și magia este Târgul de Crăciun. Acum vei întreba care târg.  Permite-ne să îți dăm o mâna de ajutor în găsirea răspunsului.

Orașele mari ale țării te vor primi în călduroasele oaze ale Crăciunului cu brațele deschise. Târgurile de Crăciun își așteaptă vizitatorii în toate colțurile României. Pornind din modernul vest până la autenticul est vei avea parte de experiențe inedite, preparate alese și concerte memorabile în fiecare Târg de Crăciun pe care alegi să îl cutreieri.

Timișoara îți va oferi esență unui Crăciun aromat cu tarabele pe care se așează turte cu brânză, alune de pădure, turtă dulce și brânzeturi delicioase. Un amplu program artistic, care are în componentă să nume precum Pheonix, Cargo, Andreea Bănică, va adaugă la experiență ta bucurie și entuziasm. Momente mirifice te vor aștepta în Piață Victoriei, nu le rată.

Farmecul orașului Cluj se reflectă cu elegantă și putere în organizarea Târgului de Crăciun. La Cluj-Napoca te poți relaxa cu prietenii la clasicul pahar de vin fiert, la patinuarul devenit o atracție pe cinste sau poți să îți pui creativitatea la bătaie la atelierele din căsuța lui Moș Crăciun. Piesele de teatru, concertele și vestitele workshop-uri culinare din îți vor devein plăceri nevinovate.

Bucureștiul îți ajunge la inimă din inima Pieței Constituției, unde nu mai puțin de 5 milioane de luminițe îți vor încânta privirile dornice să fie aruncate în frumoasele priveliști ale Târgului de Crăciun. De asemenea, aici vei găși artiști de remune care vor ține concerte ce merită să fie nu doar văzute, ci trăite cu sufletul cald în piept și vinul fierbinte în pahare.

Istoria târgurilor de Crăciun din România se naște la Sibiu unde 38 de căsuțe dau startul unui cumul de manifestări ce aveau să aducă bucurie nemărginită în sufletele oamenilor ce se pregăteau de sărbători. În prezent, Sibiul te încânta în orice perioada a anului, însă parcă tot în decembrie magia îmbracă orașul. Proiecțiile de pe clădirile din Piață Mică, cei 100 de expozanți, bunătățile maghiare și cele locale, Parcul lui Moș Crăciun vor aduce spiritul sărbătorilor aproape de toți cei ce ajung la Târgul din Sibiu.

Magia începe acolo unde tu alegi să calci și să te bucuri de moment. Cele câteva târguri prezentate sunt doar o parte din opțiunile pe care le ai. Însă, cuvintele nu pot aduce atmosfera unei asemenea tradiții aproape de ține, ci o pot doar descrie. Alege să te bucuri de Crăciun cu adevărat! Pășește într-un Târg de Crăciun și întâlnește magia!

 

 

ECHIPA ECOTUR

One Comment

Lasă un răspuns