ecoTUR pentru hârtie ediția de iarnă s-a încheiat!

By februarie 9, 2015Blog, Ecologie

Sesiunea s-a terminat și împreună cu aceasta încă o ediție a proiectului nostru drag ”ecoTUR pentru hârtie”. Acesta a ajuns la cea de-a IX-a ediție, cu mai mult entuziasm și o atitudine pozitivă.

Voluntarii ECOTUR au trecut prin căminele Academiei de Studii Economice (Agronomie, Belvedere, Moxa și Tei), unde au împarțit zâmbete, calendare de buzunar și pixuri din hârtie reciclată în schimbul hârtiei. Studenții i-au făcut mândri pe voluntari deoarece unii dintre aceștia îi așteptau deja cu plasa de maculatură pregătită.

În cadrul promovării offline, ecoturiștii au vizitat căminele în prima săptămână de sesiune, pentru a-i anunța pe studenți de perioada de desfășurare a proiectului. În plus, aceștia au amplasat câte o pubelă  pentru hârtie de la partenerul EcoX, în fiecare cladire a căminelor, special pentru studenții norocoși care termină sesiunea mai repede, dar și pentru studenții mai leneși care fac curat în cursuri abia dupa trecerea vacanței.

În această ediție s-a pus accent și pe creativitate și reciclare creativă; astfel că voluntarii au purtat fiecare câte un accesoriu din hârtie (fetele au avut fuste din ziare, iar băieții au purtat papioane din hârtie). Prin urmare, cu grație și perseferență, voluntarii ECOTUR au adunat de la studenții din cămine, aroximativ 800 de kg de maculatură.

Mulțumim sponsorului nostru, ECDL România, deoarece acesta ne-a fost alături încă de la prima ediție a proiectului și ne-a ajutat încă de atunci să promovăm un comportament responsabil și ecologic.

Mulțumim și studenților care au contribuit cu maculatura din sesiune și ne bucurăm că unii ne-au lăsat plase la ușă cu textul “Pentru ECOTUR”.

Ne vedem la vara!

 

Reciclează, chiar contează!

eph