Vă prezentăm Bordul de Conducere ECOTUR si speram că veţi avea oportunitatea să ne cunoaşteţi pe toţi 🙂

 

Carmen-Marilena Ionescu – Preşedinte

 

“Bună!

Mă numesc Ionescu Carmen-Marilena (prefer Carmen) sunt Președintele asociației și sunt în ECOTUR de aproximativ 3 ani. 

În primul rând am să încep prin a spune câteva lucruri despre mine. Sunt o fire pozitivă, prietenoasă și plină de energie (în afară de zilele în care am cursuri de dimineață până seara). Îmi place să citesc, însă prefer (mai mult din principiu) cărțile digitale de pe Kindle, decât să cumpăr cărți fizice. Ador să călătoresc mai ales dacă este vorba de o destinație foarte aproape de natură (ce surpriză). Îmi place să mă joc pe xbox când am timp. Am o pisică FOARTE GRASĂ (ce are mereu o expresie surprinsă pe față) pe care o ador extrem de mult. Un ultim lucru despre mine este faptul că îmi place să stau lângă oameni faini cu care pot să realizez lucruri frumoase.

Motivul pentru care am dorit să fiu Președinte este pentru că iubesc să îndrum și să ajut persoanele din jurul meu să evolueze și să se dezvolte. Totodată țin foarte mult la ECOTUR și la oamenii din această organizație de care m-am atașat foarte tare într-un timp foarte scurt. Din păcate nu vă pot împărtășii aici toate amintirile frumoase pe care le-am creat alături de colegii mei, însă pot să vă spun că abia aștept să facem altele împreună.

Pe final doresc să vă încurajez să vă bucurați de tot ce vă poate oferi ECOTUR și să creați amintiri și experiențe frumoase la care să vă gândiți cu drag peste ani de zile. ”

 

Dan-Iulius Dragomir – Coordonator General

aaa

“Hello,

Numele meu este Dragomir Dan și sunt coordonator general. Sunt anul 3 la facultatea de Business și Turism și tot 3 ani împlinesc si de cand sunt în asociație. 

In anul 1 am reușit sa fac poate cea mai bună alegere, să particip la noaptea ONG-urilor, unde am întâlnit cei mai sinceri și uniți oameni, ECOTUR. Experiența pe care am căpătat-o și toate amintirile frumoase le datorez oamenilor minunați pe care acum mi-i pot numii prieteni.

Despre mine aș putea spune că sunt o fire vesela și că am simțul umorului. Sunt pasionat de mașini, însa problema este că o dată la 2 săptămâni îmi schimb ,,masina visurilor”. Prefer să conduc o mașină la orice ora din zi decât să folosesc orice alt tip de transport.

In final aș vrea să mai adaug că sunt un mare iubitor de animale, având și eu un cățel pe nume Cezar.”

 

Maria-Alina Musa – Cenzor

 

”Hello!

Numele meu este Maria, sunt in ECOTUR de 5 ani iar voluntariatul pentru mine reprezintă locul unde mă simt ca acasă.

ECOTUR mi-a oferit încredere în propriile forţe, m-a învăţat că nimic nu e imposibil atunci când există pasiune în tot ceea ce faci, atunci când eşti încurajat şi susţinut de oameni extraordinari cu care împărţi aceleaşi valori. Aici am avut parte de experiențe memorabile cu ajutorul carora am invatat sa vad partea buna din orice lucru marunt, fiind ghidata de moto-ul organizatiei “Invata sa vezi!” ”

 

Roxana-Gabriela Dobre – Vicepreşedinte Resurse Umane

 

“Salutare, echipa!

Numele meu este Roxana-Gabriela Dobre și practic voluntariatul de mai bine de 5 ani, am încercat de-a lungul timpului mai multe acțiuni, dar pot spune că ceea mă atrage cu adevărat și a devenit o pasiune este protecția mediului combinată cu dragostea pentru drumeții montane. Activitatea mea în cadrul Clubului ECOTUR a început în urmă cu un an, când am început facultatea, inițial am făcut parte din departamentul Dezvoltare Organizațională, însă dorința de a ieși din zona de confort m-a făcut să aplic pe postul de Vicepreședinte al departamentului  de HR.

Încă mai cred că lumea poate fi schimbată în bine de generația noastră.

P.S Trebuie să plantăm copaci împreună.”

 

Andreea-Irina Milesan – Vicepreşedinte Marketing

 

“Bună tuturor!

Eu sunt Irina, sunt în echipa Ecotur de un an de zile și faptul că m-am înscris in această organizație a fost cea mai buna alegere pe care am făcut-o in primul meu an de facultate! 

De mică mi-a plăcut să mă implic în activități de voluntariat dar niciodată nu am găsit o echipă atât de unită ca cea din care fac parte acum!

Ușor ușor, după ce am intrat in organizație, am reușit sa ies din zona mea de confort și să aplic pentru postul de Vicepreședinte al departamentului de Marketing, departament în care am fost membru de la început.  

Acum, după ce am devenit Vicepreședinte, îmi doresc să duc mai departe lucrurile învățate în trecut pentru a reprezenta organizația în mediul online. 

Așadar, va aștept și vă garantez ca înscrierea în ECOTUR vă va face studenția de 1000 de ori mai plăcută!”

 

Marius-Bogdan Stancu – Vicepreşedinte Dezvoltare Organizationala

 

“Bună!

Mă numesc Stancu Marius-Bogdan și sunt vicepreședinte al Departamentului de Dezvoltare Organizațională. 

Sunt în Club ECOTUR de aproximativ un an și pot spune că timpul meu a fost bine investit deoarece am întâlnit foarte mulți oameni faini și am întâlnit și mai multe momente palpitante. 

Mă pasionează voluntariatul deoarece acesta responsabilizează studenții, îi învață foarte multe lucruri pe care altfel nu le-ar afla de la facultate și îi împinge să se miște într-o singură direcție: înainte. 

Iubesc drumețiile și modul în care acestea împing oamenii la autodepășire, ador liniștea naturii și îmi place să interacționez cu alte persoane pentru a le afla punctele de vedere și impresiile.

Când sunt în oraș, activitățile mele favorite sunt plimbările fără o destinație anume, căutând lucruri și evenimente interesante în toate cotloanele Bucureștiului.

Consider că cea mai mare libertate a unui student reiese din abilitatea sa de a alege cum vrea să își petreacă timpul. Nicio altă parte a vieții nu oferă flexibilitatea pe care o deținem în anii aceștia.

De aceea, pot numai să încurajez pe oricine să se alăture ECOTUR. Să facem tot ce vrem, cu prieteni buni, cât mai productiv, cât mai aproape de natură, oricând!”

 

 

Maria-Ruxandra Cojocaru – Coordonator Ecodrumetii

 

“În vremurile când Disney regiza soarta lui Tarzan printre gorile, sorții însăși i-a venit ideea să crească un om printre pisici – și așa m-a obținut pe mine, Ruxi. Dar cum discreția felină întâlnită la ele s-a transformat subit în timiditate, la vârsta când Tarzan zbura nonșalant atârnat de-o liană eu zburam atârnată doar de pasajele din câte o carte…asta si filmele bizare de Wes Anderson sau Jean-Pierre Jeunet. Alte interese: animalele, desenele animate în creion, teatrul și florile din grădina mea, de bunicuță.

Într-o zi ce va încununa apogeul vieții mele, eu voi fi: posesor al unei gâște de casă, a câteva pisici, ceva câini și al unei vaci (vaca se va chema Margareta).”