Vă prezentăm o mică parte din echipa ECOTUR, sperând că veţi avea oportunitatea să ne cunoaşteţi pe toţi 🙂

Maria-Alina Musa – Preşedinte

ECOTUR mi-a oferit încredere în propriile forţe,m-a învăţat că nimic nu e imposibil atunci când există pasiune în tot ceea ce faci, atunci când eşti încurajat şi susţinut de oameni extraordinari cu care împărţi aceleaşi valori. Aici am avut parte de experiente memorabile cu ajutorul carora  am invatat sa vad partea buna din orice lucru marunt, fiind ghidata de moto-ul organizatiei “Invata sa vezi!”

 

aaa

Georgiana Alina Dobre – Coordonator General

Ce înseamnă ECOTUR acum pentru mine?! ECOTUR este ca o a doua casă deja. Aici am cunoscut oameni minunați și am învățat ce înseamnă o comunitate, o echipă. Mi-am depășit limitele și m-am dezvoltat atât personal cât și profesional, prin abilitățile deprinse alături de colegii mei și prin proiectele și activitățile în care am participat. Pot spune că m-am cunoscut mai bine ca persoană și am câștigat încredere în mine și în forțele proprii. Am amintiri frumoase, atât cu provocări cât și cu momente de satisfacție de care îmi voi aminti cu drag mereu! To be continued!

 

aaa

Elena Buloi – Cenzor

ECOTUR este locul unde am învățat că doar prin implicare poți acumula experiență și poți schimba în bine lucrurile care te înconjoară. Mi-a oferit contexul perfect de a mă cunoaște mai bine, de a îmi descoperi limitele și de a-mi crește încrederea în mine. Am avut ocazia de a întâlni oameni deosebiți și de a lega prietenii durabile.
Fiecare moment petrecut acolo mă face să realizez şi să fiu recunoscătoare pentru toate lucrurile pozitive din viaţa mea şi pentru faptul că prin voluntariat am ocazia să împart ceva din acea stare cu cei care au într-adevăr nevoie de sprijin. Te invit și pe tine să iei parte la o astfel de experiență alături de ECOTUR!

aa

Florentina Musa – Vicepreşedinte Resurse Umane

ECOTUR a reprezentat pentru mine o provocare. Făcând o retrospectivă a perioadei de când am devenit “ecoturistă” şi până acum, sunt sigură că decizia de a accepta această provocare a fost cea mai bună. Cu ajutorul voluntariatului în ECOTUR am cunoscut oameni minunaţi, am învăţat ce înseamnă o echipa şi cât de minunat e sentimentul pe care îl trăieşti atunci când faci ceva din plăcere, fără a aştepta ceva la schimb. Voluntariatul m-a ajutat să învăţ lucruri pe care altfel nu le-aş fi putut învăţa şi m-a făcut să realizez că eu pot să fac lucruri pe care nu eram conştientă că pot să le fac.

Denisa Andreea Pârvulescu – Vicepreşedinte Marketing

ECOTUR este pentru mine locul unde am legat prietenii,  am râs, ne-am distrat și am învățat să văd lucrurile cu alți ochi deoarece  daca ar fi să descriu într-un cuvânt viața fără ECOTUR aș spune introvertită dar viața alături de familia ECOTUR nu poate fi descrisă într-un cuvânt deoarece aici am învățat să fiu mai extrovertită, să am încredere mai multă în mine și să văd că lucrurile pot deveni posibile alături de această echipă minunată

 

aaa


Cosmin Nicolae Mirea – Coordonator Responsabilitate Ecologică în Școli

Ecotur m-a ajutat să descopăr nişte oameni cu suflet mare, care într-adevăr vor să facă ceva pentru studenţi, şi nu numai. În cadrul Clubului de Turism şi Ecologie ECOTUR am învăţat cum să mă comport cu elevii, prin prisma proiectului RES-Prahova, iar această experienţă îmi va fi de folos, pentru că aş vrea să urmez o carieră în mediul educaţional.

 

 

Ana Maria Necula – Coordonator ecoTUR pentru hârtie

Atunci când lucrezi cu oameni frumosi si pasionați de voluntariat, nimic nu ti se pare imposibil de realizat. Datorita lor am prins mai multa incredere in mine si in ceea ce pot crea alături de familia ECOTUR. Voluntariatul m-a îndemnat sa-mi depăsesc limitele si sa aspir catre cea mai bună versiune a mea.  Mai am o multime de lucruri de învățat, o grămadă de experiente de trăit şi nenumărate prietenii de legat.