Balta Călăreţi 3

By ianuarie 11, 2018Blog, Turism

Balta Călăreţi 3- Oaza de relaxare

            Balta Călăreţi 3 este o baltă de pe teritoriul judeţului Călăraşi care se află între localităţile Tămădău şi Săruleşti (drumul judeţean 303).

            Prornind la drum  pe şoseaua ce leagă oraşul Bucureşti de oraşul Lehliu-Gară, vom parcurge câţiva kilometri până la ieşirea din localitatea Tămădu, apoi indicatoarele rutiere ne vor ghida până la balta Călăreţi 3.  

            Această baltă reprezintă o adevărată oază de linişte şi relaxare pentru orice turist, care doreşte să vadă cum se pescuieşte în adevăratul sens al cuvântului. Balata Călăreţi 3 face parte dintr-un areal de bălţi, unde are loc un concurs internaţional anual de pescuit sportiv. 

     Balta Călăreți 3

             Orice turist care ajunge la balta Călăreţi 3, poate pescui, bineînţeles contra unei taxe, care este stabilită în funcţie de cât doreşte turistul să își petreacă ziua acolo. 


Cele mai mari capturi

          Administratorul bălţii pune la dispoziţia turiştilor posibilităţi de cazare, campare şi masă (restaurant), unde se pot gusta cele mai gustoase mâncăruri pe bază de peşte.

         Pe unul dintre malurile bălţii se află o frumoasă pădure de salcâmi, unde se poate ajunge cu barca şi unde turiştii se pot relaxa la umbră. 

        În zona unde se află balta Călăreţi 3 se pot desfăşura şi alte activităţi, în afară de turismul piscicol, şi anume turismul de evenimente.

        În ultima perioadă, am participat de mai multe ori la anumite activităţi din cadrul turismului de evenimente (de exemplu nunţile într-un cadru ambiental deosebit, oferit de murmurul bălţii şi de întreg mediul înconjurător). 

  Spațiul destinat evenimentelor

        Dacă vă doriţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de natură, departe de aglomeraţia urbană, o excursie la balta Călăreţi 3 este soluţia!   

Lasă un răspuns